Een Tijd Van Vreugde En Verbinding
2024-02-08
Redactie
De Magie van Kerst Wie kan het zich onttrekken aan de betovering van 'kerst'? Het seizoen dat ons samenbrengt in een sfeer van warmte, licht en liefde. De wereld lijkt even te vergeten hoe koud en donker de... Lees verder
Kerstsfeer in Huis Brengen
2024-02-08
Redactie
Een Gezellige Kerst De kerstdagen staan voor de deur. Het is de tijd van het jaar waarin we samenzijn, saamhorigheid en dankbaarheid vieren. Het is een tijd van gezelligheid, familie, vrienden en lekker ete... Lees verder
De schoonheid van Kerst
2024-02-08
Redactie
De Magie van Kerst Kerst brengt iets speciaals met zich mee. Het is die tijd van het jaar waarin de straten gloeien met stralende lichten, de koude avonden worden verwarmd door de geur van gluhwein en de ge... Lees verder

Kerstconcerten om thuis te luisteren

Tegenwoordig kan het erg lastig zijn om naar een concert te gaan of te luisteren. Dit komt omdat concerten niet meer door mogen gaan. Echter is het wel mogelijk om op een andere manier naar concerten te luisteren. Zo kun je een concert tegenwoordig ook via stream mee luisteren. Als je graag een kerstconcert wilt luisteren, is dat natuurlijk erg handig om te kunnen doen.


 

Kerstconcert van LEV

Nu is het bijna een onderdeel van Kerstmis, dit is het kerstconcert van LEV. De band noemde het ook wel een van de hoogtepunten van het jaar.

Tegenwoordig doen ze dit ook online om alsnog mensen te trekken voor hun concert. Kerstmis is de ultieme viering van LEV-hoop. Dus het is van toepassing op de tijd die we nu zijn. Als alles trilt, is het goed om mensen te herinneren aan de hoop die Jezus brengt.

Trinity

Trinity ging nog een stap verder in zijn kerstconcert en ze brachten je in het verhaal. Dit deden ze door een concert te geven op de plaats van de geboorte van Jezus. Ze zullen dit online opnieuw doen. Bij het concert van Trinity kun je meedoen aan een feestje! Wil je niet gewoon op de bank zitten? Dan kun je er voor kiezen om lekker te dansen op de muziek van Trinity. Mensen over de hele wereld luisteren naar deze band.  Zo kun je samen met anderen heerlijk dansen op de muziek. Dat is natuurlijk erg leuk om te kunnen doen als je thuis zit.

Sela

Dit is niet het eerste online concert van Sela. Ze woonden ook de bijeenkomst in september bij omdat het zo goed was, ze deden het gewoon weer met Kerstmis! Het thema van de avond is: "Als alles in het donker is, steek dan het vuur aan ..." Het prachtige lied wordt niet alleen gespeeld door Sela, maar ook ondersteund door het Kampen Boys koor. Er werd ook gekeken naar degenen die baat zouden hebben bij een tolk in gebarentaal. Je kunt ook kijken naar deze stream met vertalingen. Als je het leuk vind om de muziek te kunnen verstaan, is het natuurlijk erg leuk om dit te kunnen zien met ondertiteling. Dat is natuurlijk waar je dan namelijk naar op zoek bent.

Tear

Mis je het festival wanneer verschillende artiesten afwisselend optreden? Dan organiseert Tear misschien wel een kerstconcert dat bij jou past. In dit kerstconcert speelden de ambassadeurs hun eigen werken en zongen ze ook samen enkele liedjes. De uitvoerende artiesten zijn: Trinity, Pearl Josefzoon en Timzingt. Dit is natuurlijk erg leuk om naar te kijken. Zo kun je genieten van verschillende soorten muziek. Dat is natuurlijk heerlijk om te kunnen doen.